Velkommen til DTU Sport - her på siden kan du finde

yderligere informationer om sportsgrene og aktiviteter

Welcome to DTU Sport - on this page you can find

further information about sports and activities

RISØ MOTIONSCENTER

Motionscenter ligger i bygning 116 (under kantinen) og åbnede den 11. november 2013 med nye bodybikes og nyt fitnessudstyr i bedste kvalitet. Dame og herre-omklædning blev samtidig renoveret. Åbningstiderne er kl. 05.00 - 22.45 alle ugens dage.
 
Vi arbejder ud fra den filosofi, at det er brugerne, der ved hvordan centeret skal være, men vi forventer så også, at man tager fælles ansvar, behandler maskinerne ordentligt og rydder op efter sig selv. Følges dette, vil der være mulighed for løbende forbedringer af centeret ligesom kontingentet vil kunne holdes nede på et absolut acceptabelt og attraktivt beløb.
 
Ved tilmelding til motionscentret på Risø får du pr. dags dato adgang til følgende i et og samme kontingent:
  • Fitness
  • Bodybike
  • Cirkelfitness
  • Yoga
  • Gymnastiksalen på egen hånd
Læs mere om de enkelte længere nede på siden. 

ANSATTE

Læs mere om dem her.

OM MEDLEMSKAB OG ADGANG

Adgang til centret gives automatisk via DTU adgangskort. Der kan gå op til 24 timer før kortet er aktivt. Medlemskabet er personligt, og det er ikke tilladt at tage andre uden medlemskab med i centret. I perioder vil der være kort-tjek, hvor alle uden medlemskab vil blive bedt om at forlade centret. Kan du ikke komme ind i centret, selv om du har betalt medlemskab, kontakt Sports Supervisoren.
Er du ikke medlem og ønsker at se centret inden du tilmelder dig, så kontakt Tim her.   
 
Følgende kan benytte motionscentret:  
  • Ansatte og studerende ved DTU
  • Gæsteforskere og lignende
  • Aarhus Universitet (DMU) på Risø Campus
  • Dansk Dekommissionering
Alle med anden relation til DTU skal oprettes manuelt, og skal derfor henvende sig personligt hos Tim Mark Jeppesen, hvor oprettelse og betaling skal ske. Et DTU Sport-adgangskort udleveres ved samme lejlighed. Dokumentation på DTU-tilknytningen skal kunne fremvises.
 

FITNESS, RISØ 

Har du brug for hjælp, et god træningsråd eller få lagt et program - send en mail til Carsten her.   
 
Instruktør: Carsten Gynther Sørensen. Læs mere om Carsten her. 
 

BODYBIKE, RISØ

Tirsdag og torsdag kl. 16.15 - 17.15
Alle der ønsker at komme i rigtig god form skal komme og prøve vores bodybike-lektioner. Vi er 3 instruktører, der kører bodybike på hver vores måde og med hver vores musik. Alle uanset niveau er velkomne på en af vores i alt 10 bodybike-cykler.
Vi kører tirsdag og torsdag kl. 16.15-17.15. Tilmelding til timerne er p.t. ikke nødvendigt. Mød bare op - og husk vandflaske! 
 
Instruktører: Erik Vogely, Kaj Borum og Lars Renvald. Læs mere om de enkelte her.  
 

CIRKELFITNESS, RISØ

Mandag kl. 16.00-17.00 
Cirkelfitness er et hold baseret på styrketræning og kredsløbstræning.
Man arbejder på tid på f.eks. styrketrænings udstyr og skifter derefter over til kredsløbstræning på f.eks. stepbænk eller lign. Der trænes på tid ca. 45 sekunder på hver maskine/stepbænk, og man skifter henholdsvis styrke og kredsløb, på denne måde vil vi få god grundtræning for hele kroppen både på styrke og udholdenhed.
Træningen gøres individuel dels ved at indstille maskinerne på den ønskede belastning- og dels ved den intensitet øvelserne udføres med.
Holdet er for dig, som ønsker en nem, hurtig og overskuelig måde at få en god grundtræning af hele kroppen.
 
Sidste undervisningsdag 3/12 2018. Følg op med instruktøren for eventuelle aflysninger.  
 
Instruktør: Carsten Gynther Sørensen. Læs mere om Carsten her.
 

YOGA, RISØ 

Onsdag kl. 15.30- 16.45
På dette kursus vil du få grundig instruktion i flere af de klassiske yogastillinger og lettere yogaøvelser - efter behov. I undervisningen vil vi gå frem efter principperne i Yin yoga, det vil sige, god tid til at holde stillingerne og strække ud, smidiggøre, afspænde og løsne op i både led og muskulatur. Vi vil arbejde med enkle åndedrætsøvelser, lettere meditationsøvelser og undervisningen afsluttes hver gang med afspænding.
Da jeg er uddannet inden for Hatha yoga traditionen, vil der være mulighed for, at kombinere undervisningen med Hatha yoga, i forhold til hvad vi nu finder ud af.
Namaste og vel mødt!
 
Der er undervisning 24/10, 31/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11, 5/12, 12/12, 19/12. Tilmelding til de enkelte timer skal ske via bookingmodulet.    
 
Instruktør: Annemarie Mikkelsen. Læs mere om Annemarie her
 

GYMNASTIKSALEN, RISØ 

Gymnastiksalen er fyldt med mange gode redskaber, som frit kan benyttes i gymnastiksalen, når der ikke er arrangementer i salen. 

KONTINGENT  

225 kr. hver 2. måned (pr. 1/1, 1/3, 1/5, 1/7, 1/9, 1/11). 20 % rabat til studerende på DTU såfremt de har studiekort. Alle med gæstekort skal betale fuld pris. Læs om medlemsbetingelserne her.
 

LYNGBY

Med dette medlemskab er det også muligt at benytte fitnesscenter og bodybike på Lyngby Campus. 
 
 
DTU AirSport
DTU Badminton
DTU Basketball
DTU Climbing
DTU Dancing
DTU Dive
DTU Exiles Rugby
DTU Football
DTU Kayak
DTU Sailing
DTU Snow
DTU Son Taekwondo
DTU Table Tennis
DTU Ultimate Frisbee
DTU Volley

DTU AirSport

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra

tilbage
Til DTU Airsport

DTU Badminton

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra

tilbage
Til DTU Badminton

DTU Basketball

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra

tilbage
Til DTU Basketball