DTU FITNESS, RISØ

Alle ugens dage kl. 05.00-22.45 

Fitnesscenteret ligger i bygning 116 (under kantinen) og åbnede den 11. november 2013 med nye bodybikes og nyt fitnessudstyr i bedste kvalitet. Dame og herre-omklædning blev samtidig renoveret. Vi arbejder ud fra den filosofi, at det er brugerne, der ved hvordan centeret skal være, men vi forventer så også, at man tager fælles ansvar, behandler maskinerne ordentligt og rydder op efter sig selv. Følges dette, vil der være mulighed for løbende forbedringer af centeret ligesom kontingentet vil kunne holdes nede på et absolut acceptabelt og attraktivt beløb.

Læs mere om de enkelte fordele du kan få adgang til ved DTU Fitness Risø længere nede på siden!


ANSATTE OG INSTRUKTØRE

 

Læs mere om de enkelte her.


FITNESS, RISØ  
Har du brug for hjælp, et god træningsråd eller gennemgang af maskinerne - kontakt Tim her.    

Fitness vejleder: Tim Mark Jeppesen.  

 

BODYBIKE, RISØ 
Tirsdag og torsdag kl. 16.15 - 17.15

Alle der ønsker at komme i rigtig god form skal komme og prøve vores bodybike-lektioner. Vi er 2 instruktører, der kører bodybike på hver vores måde og med hver vores musik. Alle uanset niveau er velkomne på en af vores i alt 10 bodybike-cykler. Tilmelding til timerne sker via bookingmodulet . Vel mødt - og husk vandflaske!  

Instruktører: Kaj Borum, Kim Ancher, Jesper Christensen og Lars Renvald. Læs mere om de enkelte her.   


YOGA, RISØ

Onsdag kl. 15.30-16.45  

Yin yoga blander den gamle yogatradition og fordybelse  med nyere forskning om nervesystemet og bindevævet. Vi inddrager bla. også elementer fra fysioterapien og mobilitytræning. Vi arbejder med mobilitet, stabilitet og styrket kropsbevidsthed, aktive stræk og en masse props. Der indgår de velkendte yogastillinger, balancer, og flows, men vi bygger op til dem og aktiverer hele tiden krop og nervesystem på nye måder. Du bliver stærk og smidig på den seje måde, hvor du kan bruge din krop i yderstillingerne og være skadefri på lang sigt. Funktionel yoga er en inkluderende yogaform, der både er relevant for rutinerede yogaudøvere og nybegyndere, samt folk med diverse skavanker og fysiske udfordringer. Tilmelding til de enkelte timer skal ske via bookingmodulet. 

Instruktør: Christian Theilgaard. Læs mere om Christina her


GYMNASTIKSALEN, RISØ 
Gymnastiksalen er fyldt med mange gode redskaber, som frit kan benyttes i gymnastiksalen, når der ikke er arrangementer i salen. 


OM MEDLEMSKAB OG ADGANG 

Adgang til centret gives automatisk via DTU adgangskort. Der kan gå op til 24 timer før kortet er aktivt. Medlemskabet er personligt, og det er ikke tilladt at tage andre uden medlemskab med i centret. I perioder kan der være kort-tjek, hvor alle uden medlemskab vil blive bedt om at forlade centret. Kan du ikke komme ind i centret, selv om du har betalt medlemskab, kontakt Henrik Voigt 
Er du ikke medlem og ønsker at se centret inden du tilmelder dig, så kontakt Tim her.
 
Følgende kan benytte motionscentret:
  • Ansatte og studerende ved DTU
  • Gæsteforskere og lignende 
  • Aarhus Universitet (DMU) på Risø Campus
  • Dansk Dekommissionering 

Alle med anden relation til DTU skal oprettes manuelt, og skal derfor henvende sig personligt hos Tim Mark Jeppesen, hvor oprettelse og betaling skal ske. Et DTU Sport-adgangskort udleveres ved samme lejlighed. Dokumentation på DTU-tilknytningen skal kunne fremvises.


KONTINGENT  

200 kr. hver 2. måned (pr. 1/1, 1/3, 1/5, 1/7, 1/9, 1/11). 25 % rabat til studerende på DTU såfremt de har studiekort. Alle med gæstekort skal betale fuld pris. Læs om medlemsbetingelserne her


LYNGBY

Med dette medlemskab er det også muligt at benytte fitnesscenter på Lyngby Campus.  

 

 

 

   


 


 

 

 


 

 
Hold i dag

Instagram