DTU FITNESS LYNGBY

05.00-22.45

På balkonen i bygning 101b - DTU-hallernes vest- og sydside, er der indrettet fitnesscenter på 400m2. Faciliteter står til rådighed alle dage kl. 05.00-22.45 året rundt undtagen ved eksamen, årsfest og lignende.

Er du ikke medlem og ønsker at se centret inden du tilmelder dig, så kontakt fitnessinstruktøren eller Sports Manageren.

Læs mere om DTU Fitness Lyngby her!


DTU FITNESS RISØ

05.00-22.45

Fitnesscenteret ligger i bygning 116 (under kantinen) og her kan du gøre brug af både Fitness og gymnastiksalen- og tjek eventuelt hvilke Bodybike og Yoga tider passer til dig. Ønsker du dig at se centeret inden du tilmelder dig, så kontakt Sports Manageren.

Medlemskab til Risø giver dig også adgang til fitness på Lyngby Campus.

Læs mere om DTU Fitness Risø her!


DTU FITNESS BALLERUP

06.00-03.00


DTU Fitness Ballerup har beliggenhed i den østlige del, under glas kantinen på Ballerup Campus. Faciliteterne er åbne fra 05:00-03:00 alle årets dage.
DTU Fitness Ballerup har 2 store og opdaterede fitness lokaler fordelt på 250m2 med mulighed for alt lige fra tungt styrkeløft, crossfit til udstyr for den der bare vil i lidt bedre form.

Ballerup Campus fitnesscenter er uafhængigt af DTU Sport.

Find dem på Facebook og på deres Hjemmeside!


KONTINGENT  

200 kr. hver 2. måned (pr. 1/1, 1/3, 1/5, 1/7, 1/9, 1/11). 25 % rabat til studerende på DTU såfremt de har studiekort. Alle med gæstekort skal betale fuld pris. Læs om medlemsbetingelserne her.
 
 
 
 

FAQ

  • Hvorfor er der ingen musik i centret?  Grunden til dette skal findes i, at hallen er et stort rum, samt at hvis der tillades musik i træningslokalet, så må det også tillades i de andre områder i hallen (klatreklubben og nede i hallerne). Det vil hurtig resultere i flere ghettoblastere der spiller på samme tid = en masse larm til gene for de fleste. Der kan dog være særlige arrangementer, som DTU Sport kan give tilladelse til, men disse skal altid være annonceret med opslag (dag og tidsinterval)
  • Hvorfor er her så koldt/varmt? - Der kan være meget varmt om sommeren pga. de store vinduespartier og koldt om vinteren pga. selv samme vinduespartier, som ikke har noget speciel god isoleringsevne. Der kan umilddelbart ikke gøres mere ved dette problem. Så klæd dig efter omstændighederne. Lidt tøj om sommeren og husk at drikke rigeligt med vand. Og en ekstra langærmet om vinteren!
  • Hvad nu, hvis udstyret er defekt? - Hvis du finder, at noget udstyr er defekt eller er tæt på at blive det, så skriv en mail. Beskriv fejlen og en instruktør vil se på det hurtigst muligt 

 Hold i dag

Instagram