FITNESS, LYNGBY

På balkonen i bygning 101b - DTU-hallernes vest- og sydside, er der indrettet fitnesscenter på 400 m2. Faciliteter står til rådighed alle dage kl. 05.00-22.45 året rundt undtagen ved eksamen, årsfest og lignende.
 
Der ligger et selvstændigt fitnesscenter på Ballerup Campus, Diplom Fitness. Centret er IKKE tilknyttet DTU Sport! Find dem på Facebook her.
 
DTU Fitness er de DTU studerenes og ansattes fitnesscenter. Vi arbejder ud fra den filosofi, at det er brugerne, der ved hvordan centeret skal være, men vi forventer så også, at man tager fælles ansvar, behandler maskinerne ordentligt og rydder op efter sig selv. Følges dette, vil der være mulighed for løbende forbedringer af centeret ligesom kontingentet vil kunne holdes nede på et absolut acceptabelt og attraktivt beløb.
 
Læs også FAQ nederst på siden her. 

 MEDHJÆLPERE

Læs mere om de enkelte her.
 
Ønsker du et træningsprogram eller har du bare har et spørgsmål til udstyr eller brug af maskinerne, så send en mail eller find os i centeret, hvor vi er til stede hver fredag fra klokken 11-13 dtufitnesslyngby@gmail.com

LUKNINGER

Enkelte dage kan der være helt eller delvist lukket pga. diverse arrangementer i hallen. I forbindelse med sommer- og vintereksamen er der perioder med begrænset adgang til fitness. Eksempelvis var der i maj 2017 - 13 dage lukkedage mellem 07.00 og 18.15. I forbindelse med vintereksamen i december er centeret lukket i gennemsnit 14 dage, hvilket der er taget højde for i prisen for et årligt abonnement.
Lukninger annonceres på DTU Sports hjemmeside og Facebook samt med opslag ved hallen. 

OM MEDLEMSKAB OG ADGANG

Adgang til centret gives automatisk via DTU adgangskort. Der kan gå op til 24 timer før kortet er aktivt. Adgang til centeret gives automatisk på brugerens studiekort eller medarbejderkort og derfor anbefaler vi ikke at man tilmelder sig uden at have sit adgangkort til rådighed. Adgangen fra landingsbanen og ind i halområdet bør være åben hver dag mellem kl. 05.00-23.00. Såfremt døren er låst ind til halområdet, kontakt da Henrik på 93511800. 
Medlemskabet er personligt, og det er ikke tilladt at tage andre uden medlemskab med i centret. I perioder vil der være kort-tjek, hvor fitnessudøvere uden kort vil blive bedt om at forlade centret.  
Er du ikke medlem og ønsker at se centret inden du tilmelder dig, så kontakt fitnessinstruktøren eller Sports Supervisoren

MEDLEMSKAB - ANDEN RELATION TIL DTU 

Nedenstående med anden relation til DTU kan benytte fitnesscentret:
  • Gæsteforskere og lignende
  • Pensionister fra DTU
  • Medarbejdere på DTU, der ikke er lønnet af DTU, men som har deres daglige gang på DTU, fx kantine, rengøring, vagter m.fl.
Alle med anden relation til DTU skal oprettes manuelt, og skal derfor henvende sig personligt hos sports supervisoren, hvor DTU Sport-adgangskort vil blive udleveret. Dokumentation på DTU-tilknytningen skal kunne fremvises. Der gives ikke rabatter til medlemskaber med anden relation til DTU. 

RISØ / BALLERUP

Medlemskab til enten Motionscentret i Risø eller Fitness på Lyngby Campus give adgang til begge center. Det er dog en forudsætning, at du i forvejen har adgang til Risø Campus via portvagten. 
Der ligger et selvstændigt fitnesscenter på Ballerup Campus, Diplom Fitness. Centret er IKKE tilknyttet DTU Sport! Find dem på Facebook her.

KONTINGENT  

200 kr. hver 2. måned (pr. 1/1, 1/3, 1/5, 1/7, 1/9, 1/11). 25 % rabat til studerende på DTU såfremt de har studiekort. Alle med gæstekort skal betale fuld pris. Læs om medlemsbetingelserne her.
 
 
 
 

FAQ

  • Hvordan får jeg fat i vagten? - Hvis der er problemer i træningslokalet eller halområdet kan DTU-vagten kaldes på tlf.: 23 38 60 19
  • Hvorfor er der ingen musik i centret?  Grunden til dette skal findes i, at hallen er et stort rum, samt at hvis der tillades musik i træningslokalet, så må det også tillades i de andre områder i hallen (klatreklubben og nede i hallerne). Det vil hurtig resultere i flere ghettoblastere der spiller på samme tid = en masse larm til gene for de fleste. Der kan dog være særlige arrangementer, som DTU Sport kan give tilladelse til, men disse skal altid være annonceret med opslag (dag og tidsinterval)
  • Hvorfor er her så koldt/varmt? - Der kan være meget varmt om sommeren pga. de store vinduespartier og koldt om vinteren pga. selv samme vinduespartier, som ikke har noget speciel god isoleringsevne. Der kan umilddelbart ikke gøres mere ved dette problem. Så klæd dig efter omstændighederne. Lidt tøj om sommeren og husk at drikke rigeligt med vand. Og en ekstra langærmet om vinteren!
  • Hvad nu, hvis udstyret er defekt? - Hvis du finder, at noget udstyr er defekt eller er tæt på at blive det, så skriv en mail. Beskriv fejlen og en instruktør vil se på det hurtigst muligt 

 


Hold i dag

Instagram