FACILITETER

Her kan du læse om sports faciliteterne på DTU og finde nyttige informationer om, bl.a. lukninger, garderobeskabe, udendørs boldbane & fordeling af haltider. Herudover findes nederst på siden oplysninger om faciliteter og aktiviteter på Risø og Ballerup Campus.

LYNGBY - Lukninger

Sportshal, fitnesscenter, klatreklub og omklædningsrum lukkes ved officielle DTU-arrangementer. Lukkedage annonceres i nyhedsfeedet på forsiden af hjemmesiden, på DTU Sports Facebook og med opslag ved hallen.

LYNGBY - Garderobeskabe 

Skabene er opsat henholdsvis i kældergangen under idrætshallen og i omklædnings-rummene. Skabene er mest beregnet til opbevaring af sportstøj o.l. For at kunne leje et skab, skal du have betalt kontingent til en af klubberne eller en af DTU Sports egne sportstilbud i bygning 101 b og være ansat eller studerende på DTU.
Man låser og åbner skabene med sit adgangskort.
 
Pris og betaling
Skabene er gratis at benytte.
 
Bemærk! Universitetet eller DTU Sport dækker ikke tyveri fra skabene. Opbevar ikke værdigenstande i skabene, idet tyverier kan forekomme.
 
Kontakt 
CAS Servicecenter er ansvarlig for administrationen af skabene;

Kontakt CAS Servicecenter på telefon 4525 2525 eller mail CAS-FM@dtu.dk ved fejl ved skabet eller hvis der er andre reklamationer i forbindelse med skabets anvendelse.

CAS Servicecenters åbningstider er: man-fre: 07.00-15.00 lør, søn og helligdage: lukket.

Defekte skabe skal fejlmeldes på DTU’s fejlrapportering app.
 

Dansesal i Bygning 208 på DTU

Velkommen til centrum for danseaktiviteter på DTU! Bygning 208 huser en topmoderne dansesal, administreret af DTU Sport og primært benyttet af DTU Dancing, vores passionerede danseklub. Denne facilitet er skabt som et dynamisk og inkluderende sted, hvor studerende kan udforske en mangfoldighed af dansegenrer, herunder Argentinsk Tango, Zumba, Bachata, Moderne Dans, Hip Hop, Salsa, Standard & Latin, og Swing.

Ud over den avancerede dansesal tilbyder faciliteten også omklædningsrum med skabe til sikker opbevaring af personlige ejendele, et veludstyret te-køkken, og et depotrum til opbevaring af DTU Dancing's udstyr. Dansesalen er udstyret med yderst moderne musikanlæg med Bluetooth-opkobling.

For at sikre en optimal brugeroplevelse har vi indført specifikke retningslinjer: Udendørs sko er forbudt for at beskytte det specialdesignede gulv, og vi forventer, at alle medlemmer efterlader lokalet rent og ordentligt. Adgang til faciliteterne er eksklusivt for medlemmer af DTU Dancing, som opfordres til at udvise ansvarlighed og respekt for faciliteterne og hinanden.


LYNGBY - Udendørs boldbane ved bygning 230

Boldbanen er åben pr. 12.04.2022 og lukker d.04.11.2022.
 
DTU Sport råder p.t. over 1 x rugby-bane samt 1 x 11-mands bane, som tegnes op, så den også kan bruges som 2 x 7 mands baner. Der er rift om banerne, som primært er reserveret til Kollegiefodbold samt DTU’s ansatte og studerende.

Reservering af fodboldbane: 

Kontakt Sports Supervisoren for reservering.

Hvornår er boldbanen åben: 

Boldbanen er typisk åben fra starten af april til midten af oktober, men det afhænger af vejrforholdene. Boldbanerne må IKKE bruges udenfor åbningsperioden. 

Omklædningsrum 

Der er to omklædningsrum til herre og et til damer (dommere). Klubber under DTU Sport, DTU- ansatte og studerende kan låne en nøgle ved personlig henvendelse til halinspektøren mod et depositum på 300 kr.

Rugby-banen: 
Rugbybanen er reserveret til DTU Exiles Rugby hele sæsonen. Bruges banen af andre, er det på eget ansvar, da plænen kan være meget ujævn. Inden banen forlades, skal evt. boldmål fjernes fra banen.
 
Beachvolley og -basket baner

Kontakt DTU Volley og DTU Basketball, hvis du vil være sikker på, at banerne ikke skal bruges af klubberne. Se oversigt her.

Kontaktperson: Sports Supervisoren
 

LYNGBY - Haltider 

Hallen er booket alle ugens dage fra morgen til aften, og lejes eller lånes ikke ud.
I dagtimerne er hallen booket til DTU Sports motionstilbud, fodbold og badminton. I de senere timer er hallen booket til klubsport. 
Bane 1 i badmintonhallen er den første ud mod mødecentret, altså den vestlige ende af hallen. 
 


LYNGBY - Udlån

DTU Sport har forskellige bolde, udstyr, bannere, etc. som kan lånes ved henvendelse til halkontoret. For at hente udlånseddel til udskrift klik her.
 

RISØ - Lukninger

Eventuelle lukninger eller anden relevant information omkring centret annonceres med opslag på døren til centret. 
 

RISØ - Garderobeskabe

DTU Sport råder over 12 stålskabe forsynet med lås i både dame- og herreomklædningen. Skabene er beregnet til opbevaring af sportstøj o.l. mens man træner i motionscentret. Skabet skal altså være tømt og klar til den næste, når man forlader centret.  
  • Bemærk! Universitetet eller DTU Sport dækker ikke tyveri fra skabene. Opbevar ikke værdigenstande i skabene, idet tyverier kan forekomme. 

BALLERUP

Fitness centeret på Ballerup Campus (DTU Fitness Ballerup) hører  under DTU Sport og du kan finde dem på Facebook eller på deres hjemmeside.

 
Hold i dag

Instagram