Velkommen til DTU Sport - her på siden kan du finde

yderligere informationer om sportsgrene og aktiviteter

Welcome to DTU Sport - on this page you can find

further information about sports and activities

BODYBIKE, LYNGBY

Bodybike er en form for indendørs cykling, der er kendt for sin høje intensitet, hvor man kan forbrænde mange kalorier i løbet af en time. Dette er også en effektiv træningsform for dem der døjer med skader fra andre sportsgrene, idet det er skånsomt for knæ og hofter, der ellers er udsat i mange andre sportsgrene. Man træner effektivt lår og baller, men også ryg og mave bliver trænet.
Bodybike er et godt alternativt om vinteren for dem der cykler på landevejene om sommeren, idet man kan lave programmer, der simulere den cykelrute man ønsker.
 
For det meste køres programmer der blander både hurtige intervaller og tung bakkekørsel til passende musik, men det er forskelligt fra instruktør til instruktør, hvilke programmer der køres og til hvilken musikgenre.
 
Der kan i løbet af semestret være events som maraton, duatlon, tematimer og andet. De fleste events bliver planlagt af instruktørerne med hjælp og inspiration fra medlemmerne. Så hvis man ønsker en bestemt type event, er der bare at hive fat i en instruktør.
 
Vi har 14 bodybike-cykler. 
 
Se billeder og informationer på vores Facebook side her

INSTRUKTØRER & MEDHJÆLPERE

 • Fabrizio Romani  
 • Anna Sidse Deleuran  
 • Simon Lehnskov Lange  
 • Leif Nielsen
 • Rie  Kjær Andersen
 • Anders Brink Nyberg
 • Mette Rasmussen (frivillig administrativ medhjælper og kontaktperson)
 • Peter Miedema (frivillig medhjælper og ansvarlig for cyklerne)
Læs mere om de enkelte her.
 

STED 

Bodybike ligger i kælderen, bygning 101b. Nedgang fra sportshallen og følg skiltene. Ved eksamener er denne vej lukket, hvorfor adgang skal ske via bygning 101a. Adgang til rummet gives automatisk via studiekort eller medarbejderkort ved tilmelding.
 

BOOKING TIL INSTRUKTØRTIMERNE 

Du skal tilmelde dig til en instruktørtime via bookingsmodulet, se vejledning her. 
 

MEDLEMSKAB - ANDEN RELATION TIL DTU

Nedenstående med anden relation til DTU kan benytte DTU Bodybike:
 • Gæsteforskere og lignende
 • Pensionister fra DTU
 • Medarbejdere på DTU, der ikke er lønnet af DTU, men som har deres daglige gang på DTU, fx kantine, rengøring, vagter m.fl.
Alle med anden relation til DTU skal oprettes manuelt, og skal derfor henvende sig personligt hos sports supervisoren, hvor DTU Sport-adgangskort vil blive udleveret. Dokumentation på DTU-tilknytningen skal kunne fremvises. Der gives ikke rabatter til medlemskaber med anden relation til DTU. 
 

RISØ 

Dette medlemskab giver også adgang til at benytte bodybike på Risø Campus, såfremt du i forvejen har adgang til Risø Campus via portvagten.
 

KONTINGENT

125 kr. hver 2. måned (pr. 1/1, 1/3, 1/5, 1/7, 1/9, 1/11). 20 % rabat til studerende på DTU såfremt de har studiekort. Alle med gæstekort skal betale fuld pris. Tilmeld dig her og læs om medlemsbetingelserne her.
 
  
  
 
  
 
 
 
DTU AirSport
DTU Badminton
DTU Basketball
DTU Climbing
DTU Dancing
DTU Dive
DTU Exiles Rugby
DTU Football
DTU Kayak
DTU Sailing
DTU Snow
DTU Son Taekwondo
DTU Table Tennis
DTU Ultimate Frisbee
DTU Volley

DTU AirSport

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra

tilbage
Til DTU Airsport

DTU Badminton

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra

tilbage
Til DTU Badminton

DTU Basketball

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra

tilbage
Til DTU Basketball